03 november 2010

Music Night - när man ser det lite grann så här som ovan.


Music Night in Chiang Mai

Det var Halloween i söndags. Vilade på rummet fram till närmare midnatt. Gick ut och kollade Backpackers stället nr 1,  Roots Rock Reggae. Där var smockfullt, gick inte in i trängseln. Undrade om det inte var bättre förr. Fast det vete katten. Tog en öl på stället intill, nyligen ombyggt. Hade tidigare en kul begivenhet i form av en katt på bardisken. Denna kvällen ingen katt. Nog var det bättre förr. Det vete katten. Men katten kunde inte svara, låg och sov i inre regionerna. Nog är det så att det är bara katter och thailändare som kan sova i det (o)väsendet som en rockorkester kan uppnå.
Åkte TukTuk till Rasta Cafe. Ett ställe som annonserat om Halloween-party och kan ha världens ös på småtimmarna. Fast lugnt denna kvällen. Första ölen där tog jag på hänget utanför till musiken började spela - kl 01. Tillströmmningen av folk uteblev och kl 02 drog jag mig hemåt.

Bilderna (på begäran) från tidigare nattövningar. Från förr, då det var bättre. Eller var det det - Det vete katten.

Husbandet hos Rasta Cafe (se bild nedan) gör sig bäst med ljud. Kolla in på youtube. Ska Variety är gungande medryckande!!!
http://www.youtube.com/watch?v=LPiy-YF78I4&feature=related

En annan variant av samma låt. http://www.youtube.com/watch?v=wOXQKxpdqRQ&feature=related






















Gästartist, wannabe. Same same, but different.

Attribut.


Shake it.

Husbandet vid Rasta Cafe - när de spelar Ska Variety gungar hela lokalen.


Bardisken var bättre förr - det vet katten !




2 kommentarer:

  1. Sanslöst bra och oerhört inspirerat. Bravo! Grattis! Bilderna också klart inspirerande. Mer sånt! Skall kanske göra eget försök i denna svåra genre, nån gång när jag hittat rejält ljuddämpande öronskydd. Katten som inte visste låg kanske inte och sov utan var möjligen på vift. Stor respekt från Evert B

    SvaraRadera
  2. Utgår från att "Mer sånt" skulle mätta ditt behov och därmed få dig att avstå införskaffa öronskydd.

    SvaraRadera