23 december 2012

Chinese Acrobat Show - Wow!

Det var långt ifrån fullsatt denna lördagseftermiddag då jag såg Akrobater från Guangzhou och Changsha. En exotisk, fantastisk akrobatcirkus från Kina.
De har nu gjort fyra tvåtimmars föreställningar i en idrottshall vid 700 Years Stadium.

Det borde varit fullsatt. Och marknadsföringen kunde ha varit bättre. Jag lyckades se en affisch i ett tempel för en vecka sedan. Och fick där se en webadress; www.kayakam.com. Fick genom en kompis resa på var man kunde köpa biljetter. De låga priserna var "thai-anpassade", från 500-200 baht (ca 120-45 kr). Kanske var det fullsatt på kvällspassen.
För några månader sedan gjorde en engelsk akrobatcirkus ett besök i Chiang Mai. Vid deras första föreställning var det noll (0) publik. De hade betalt en lokal agent att göra marknadsföringen, men pengarna hamnade i egna fickor och ingen information var spridd om arrangemanget. Jämfört med det var denna gruppen ändå betydligt bättre annonserad, fast affischerna bara på thai.

Efteråt gick jag "backstage" och såg hur små och unga delar av gruppen var. De tyckte väl jag var en konstig figur som gick runt och plåtade när deras matmor höll på att laga mat i en stor panna.







Alla ska cykla.






Några av knattarna som hade show med burkarna.
Också Nyfiken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar