28 januari 2015

Kaféer på vischan. Evenemang i stan.

"Nya" kaféer.
Omöjligt att hålla koll på alla kaféer som ploppar upp likt svampar ur jorden. Under tisdagens 60 km cykeltur kom jag fram till ett nyöppnat kafé - och det i akutläge.

Från Doi Wawee.

Hade bestämt träff med en tysk cykelkompis från Doi Saket att träffas vid Coffee Jack. Där var det stängt. Tysken visste ett annat fräckt kafé, 5 km därifrån. Efter cirka 7 km kom vi dit - och det var stängt.

Men när nöden var som störst såg vi detta, sedan två veckor nyöppnade Doi Wawee Coffee.5. Med både kaffe och trevlig servitris från just Doi Wawee, Chiang Rai Province.

Öppnade januari 2015.

En bra egenskap med de allra flesta kaféer är att de även har matservering.
Vid nästa kafé, Café WOODHOUSE, var det lämpligt med lunch. Spagetthi aglio olio för min del, perfekt mat för sportaktiviteter. Detta stället ligger på en lokal väg norr om Mae Jo University.
Öppnade år 2013.


Gratiskonsert och fabriksförsäljning.

På lördag den 31 januari är det Jazz Concert vid Thapae Gate. Och TAT, Tourism Authority of Thailand, har annonserat i förväg; ställt ut affischer runt om i stan. Det är ju strålande!!!















Hela nästa vecka, med början redan den 30 januari är det Factory Outlet i lokaler på Tung Hotel Road. Den gatan går mellan Railway Station och Arcade Bus Station. Trevlig mässa i småföretagares tecken.

 
 
Komplettering:
Commercial and Consumer Trade Fair 6-14 februari
 
 


2 kommentarer:

  1. Fortsätt att tipsa om cafeer, omöjligt att hålla koll på själv som du skriver. Alltid en bra ursäkt att ge sig ut på en ny cykeltur. Det där spagetti stället verkade inte dumt heller......

    Ivar

    SvaraRadera
  2. Ska försöka, men det är svårt att hålla jämna steg med alla nya oaser.

    SvaraRadera