21 mars 2013

Happy Toilet Tempel

 
Best Public Toilet of the Year.

Jag tog en liten genväg i slutet på hemväg från Kvargömda Dalen. Genvägen blev en senväg efter en nästan timslång upplevelserik rundvandring i ett tempelområde.
Templet Wat Tha Mai I finns inte i någon guidebok och inte heller bland guidade turer kring Chiang Mai. Kanske kommer det att ändras på. Tempelområdet är artistiskt utsmyckat (någon byggnad var jag inte inne i). Speciellt toaletterna var högt över standard bland tempel. Och så hade de också fått utmärkelsen som du läst i underrubriken ovan. Bilderna (klicka, så blir de större) får berätta mer.


Lyxutrustade handfat, designade tofflor och VIP-rum.




 

 







 

 
 
 

4 kommentarer:

  1. Shit, vilka bra ställen du hittar ;) förresten....är det levande tulipaner??

    SvaraRadera
    Svar
    1. Levande och levande, tulpanerna har hursomhelst lång livslängd. Behöver inte vattnas.

      Radera
  2. Bäste BloggMästare, nu har du allt lagt i högsta växeln! Nästan allt är ju helt suveränt, tänk vad en exilman kan åstadkomma. Nästan allt? Får man uttrycka ett önskemål (utöver det sedvanliga på fler sötnosar) så skulle en karta sätta kronan på verket. Blir det karta så blir det säkert Stora Hedinpriset, det kan jag nästan lova. Fridens från Gotte.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Priset verkar lockande. Kartan från Upptäcksfärd den 4 mars är väl annars helt i klass med Hedins vägledning på hans eskapader, men kanske inte gångbart i denna prisjakt.

      Radera