02 juni 2009

Chiang Mai Multisport, 9 maj.

Multisport sprider sig. I Landvetter ska den första Multisporttävlingen äga rum den 6 juni. Här ligger de ett år före. För andra året arrangerades här multisport med drygt 50 lag startande (i olika kategorier). Den pågick under den värsta hettan, med ca 33 grader i skuggan och stekhet sol från klarblå himmel. De tävlande var ovetande när de olika momenten kom resp. hur långa de var. Segrartiden för klassen Extreme blev drygt 4 timmar medan de flesta i den kortare klassen Adventure höll på drygt 5 timmar. Noterbart att flytväst krävdes under simningen men inte under kajak-sträckan. Även noterbart den speciella versionen av vätske(?)-tillskott. Klicka, så blir bilderna större.
Jag lunchade ihop med en dansk kille, som nu har gett sig ut på ett annat extremt äventyr. Han ska bosätta sig här i Chiang Mai men först uträtta ärenden i Danmark dit han nu ska ta sig hela vägen på cykel.







1 kommentar:

  1. de ser ju kul ut var är du sjalv i klungan eller ligger du och latar dig med staderskan , stadar hon bra eller blir det bara damsugning skickar detta som en test

    SvaraRadera