06 juni 2010

6 juni - annons i Bangkok Post






Sveriges nationaldag 6 juni är samma dag upplagt som mittuppslag i Bangkok Post. Hej å hå, de* slår verkligen på stort. Med några snuttar om thai-svenska relationer, bl a thai templet (det enda som kan ligga snötäckt) i Ragunda och de goda kungliga relationerna. Och förstås svenska företag, etablerade i Thailand.
I sportdelen har också mittuppslaget svensk anknytning; tennisfinalen i French Open, jag ska hålla tummarna för Söderling och kolla matchen på tv.

Hoppas ni i Sverige kan fira Nationaldagen i åtminstone halva antalet av de 36 grader vi har i Chiang Mai den 6 juni.




*(Annonsen är påkostad av Thai-Sweden Chamber of Commerce = Thai-Svenska Handelskammaren.)

Efter att ha klickats på (2 gånger) blir brödtexten i en bild till och med läsbar - för den skaptögde . (Jo, efter rubik och mellanrubrik kallas - i grafiska kretsar - normalt den innehållsrika texten för brödtext.)

2 kommentarer:

  1. HEj Göte
    Vi har firat med sol och värme här idag.Vi har haft lite sommar nu några dagar. Skit för söderling men man kan ju inte vinna allt. Han är skit bra ändå inte dåligt att komma så långt som han har gjort.
    Ha en fortsatt bra värme där nere
    Ingalill

    SvaraRadera
  2. IngaLill och Åke; visst är sommar i Sverige skön, de få dagarna det är kring 25 gr. Jag drar till Europa på torsdag, för att cykla i Italien och Österrike (ihop med svenska kompisar) Kommer dock ej till Sverige. "Där nere" i Europa verkar bli perfekt värme. Åter i Thailand i början av juli, tills dess paus med bloggandet.
    God fiskelycka !

    SvaraRadera