04 mars 2021

Ganesh MUSEUM - utan festival

Tre Weerachai knutters trotsade dåliga luften och gav sig ut på en scooterfärd söderut. Med Pha Chor i Mae Wang National Park som huvudmål. Först fick vi tårta och kaffe när Håkan och jag hämtade upp Jan i San Patong.

Google map och bra vägskyltar fick oss smidigt fram till nationalparken - som var stängd 😠! En tjänsteman vid check point meddela att det är stängt två månader. Ingen notis om det i Google map eller vid någon av nationalparkens vägskyltar.


Hade varit intressant att återse och se hur mycket som förändrats sedan mitt första besök 2014 (verkar som att alla bilder inte kommer upp i det gamla blogginlägget).

Snopna och lite besvikna vände vi tillbaka och snirklade genom små vägar till andra tänkta målet - rubrikens Ganesh Museum. Även det blev ett återbesök. Förra gången i samband med dess årliga stora festival, se reportage här från Bloggen (där syns också vilken tid på året festivalen äger rum).








Vi tog lunch alldeles utanför museet och efter lite felkörningar fika i en nyöppnad Resort med café.






1 kommentar:

  1. Ny vet jag vägen mellan Grand Canyon och Baan Gat...och idag på eftermiddag såg vi Doy Inthanon bergen...visserligen IQair höga 140

    SvaraRadera