02 september 2012

Night Safari - på dagtid.

Night Safari är en stor attraktion i Chiang Mai. Med flera olika aktiviteter, bland annat Day Safari, Night Safari i två olika zoner, Giraffe restaurang och Walking Zone. På Safariturerna åker man i vagnar och ser djuren i djungelomgivning.

Jag gjorde debut i området förra veckan med att gå Walking Zone runt en liten (svan)sjö. En del djur var lite dolda och svåra att fånga med kameran, andra desto tydligare. På denna 1.2 km långa runda finns mer än 400 djur från över 50 arter. Vita Tigrar och giraffer kan man se vid restaurangen utanför inträden. Av de Vita Lejonen finns bara 200 i frihet i Afrikan savanner. Tre av de sällsynta djuren finns att beskåda här på nattsafari.





Vit tiger, randig.

Vit tiger, helvit.

3 kommentarer:

  1. Hur har detta gått till - har du fotograferat vykort? Hur som helst, riktigt roligt att se så fina fotografier. Bäst enligt min mening var David Crocket mössan i trädet. Men även den sluga apan i päls var ju rolig. Stora, hungriga vita bestar inte min likör riktigt. Villgott!

    SvaraRadera
  2. Alla vi i kvinnoklubben blev så glada när du la in ett Lugn-citat. Det får Du gärna göra fler gånger. Hon är ju bara bäst! Näst efter Dig, förståss. Kram från Babsan och de andra.

    SvaraRadera
  3. Varje djur var som en fin VY - på KORT avstånd.
    Att Lugn kunde vara rolig visste jag inte. Kanske det var en engångsföreteelse.

    SvaraRadera