20 januari 2013

Första träningen

Drickapaus under första träningen.

Tobias Hysén, som glädjande nog
blir uteslutande forward i Blåvitt i år.
Lika bra att komma in i dygnsrytmen med en gång, tyckte landslagsledningen. På en fin gräsplan intill stora stadion höll truppen på med uppmjukning (uppvärmning får man gratis i detta klimatet) följt av lite boll-lek i kvadrat. Fast det hade varit ett pressmöte tidigare (i hotellet) gick mycket tid till för mediafolket att intervjua spelare, en efter en, tidning efter tidning.

Hamrén kom heller inte undan, en thailändsk tv-kanal fick en intervju förmedlat av en engelsktalande thailändska. Jag uppsnappade frågan; "har ni kunnat ladda 100%-igt inför turneringen?"   Han kunde inte annat än svara att så inte var fallet och gjorde lite klarläggande.

Pontus Jansson var ett eftertraktat "byte". Liksom Daniel Majstorovic, som Aftonbladets reporter förgäves försökte pressa uppgifter från angående dennes förehavande på jakt-ön i Stockholmstrakten. Vore bättre om sportbladet höll sig till just fotbollen, tidningens faktarutan (nätupplagan) om landslagets januariturné är förskjuten en dag och där står att Sverige-Nordkorea spelas på tisdag (ska vara onsdag).

Tips: kolla  Fotbollskanalen.se on-tour med inslag varje dag under lägret.


Media; från höger reportrar från Tidningarnas Telegrambyrå, Aftonbladet, Expressen och lokala förmågor. Också på plats TV4 och Fotbollskanalen.se.

Pontus Jansson invervjuas av tv4.

Erik Hamrén ger invervju till Football Siam tv.

1 kommentar:

  1. Det var en väldig massa bollkallar som flugits hit. Bara för att Söderlind ska spela? Hoppas de sköter sig så att det inte blir för många bollar på planen. Allgott

    SvaraRadera