19 januari 2013

Fotbollslandslaget framme i Chiang Mai

Den fotbollstid nu kommer . . .
Detta är bara en del av allt bagage.
Dom är här !  Svenska fotbollslandslaget i Chiang Mai, Wow.

Jag hade kanonflax att komma till Imperial Hotell minuterna innan de anlände (tack vare uppgifter i en blogg i Expressen). Och fick lite hastiga bilder och till och med pratstunder med blåvite Jakob och Marcus Allbäck, som tog sig tid att ge mig tiderna för träningarna. I dag bara lätt träning kl 17 på planen intill huvudarenan 700 Years Stadium. Övriga dagar (förutom matchdagarna 23:e och 26:e) träning under något mer svala tider; från 10.00. I´ll be there!



Marcus Allbäck fick hjälp att kolla träningstiderna.      Ovan Jakob Johansson och Eric Hamrén.

6 kommentarer:

  1. Hej Göte!
    Det här måste vara roligt - du som gillar fotboll. Förstår att du kommer att vara på plats.
    Good luck och ha det bra.
    Hälsar
    \ olav

    SvaraRadera
    Svar
    1. You bet! Har nu sett första träningen. Blev förvånad över det stor svenska skaran mediafolk. Du kollar väl matchen nästa onsdag kl 10 svensk tid?!!!

      Radera
  2. Ingen bild på Anders Svensson.....snart Sveriges meste landslagsman.

    SvaraRadera
    Svar
    1. All heder åt Anders. Han stannade upp (när jag ropade Anders) då de steg ur bussen, men bilden blev ändå lite för suddig för publicering. För din skull kom den med i e-mail blänkaren, bl a till dig. Nu skidskytte, vi hörs.

      Radera
  3. Så du kommer att ha fullt upp de närmsta veckorna? Kul för dig....själv glädjs jag åt att NHL-hocken nu kör igång :) fast det blir att följa över datorn.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det blir ett hårt program. Kollade in första träningen i dag. Har aldrig cyklat så lätt och fort tillbaka (28-30 km/t där trafiken så tillät) för att hinna hem till världscupen i skidskytte, som jag följer bäst via datorn.
      I vilket lag spelar din son, och vem är det?

      Radera