08 oktober 2011

Kritiskt i Bangkok också.

.
Fem mil norr om Bangkok har man "offrat" Asian Highway för att skydda industriområden i andra delar av staden Ayatthaya från översvämningar. Tågtrafiken kan inte heller passera där och all tågtrafik norrut är inställd. Bussar och övrig fordonstrafik dirigeras till andra vägar. 16-18 oktober väntas bli den mest kritiska tiden i huvudstaden. Mer i Ging&Malee's blogg. (Där kan man också "Lyssna på solen" i en filmsnutt.)

Asian Highway norr om Bangkok.


Tilägg söndag morgon; Förvärrat läge efter att fördämningar brustit och vatten forsat in till industriområden. Se mer i Bangkok Post.

4 kommentarer:

  1. Jag har bytt ut texten till din länk. Förr stod det "lite text, mycket bilder" men numer skriver du mer. Det tackar jag för, gillar dina rapporter! Så nu står det "Göte i Chaing Mai, uppdateras ofta" istället. Mao, det är bara att skriva på, haha!

    SvaraRadera
  2. Oj,oj,oj då. Uppgraderad av mästerbloggaren. Det förpliktigar. Men bloggandet går i vågor, just nu rider jag på flodvågen.

    SvaraRadera
  3. Vilket genombrott! Nu förgylls din blogg av deltagande och länkar från både Malee och Bangkok 50+, två utsökta bloggare i det thai-svenska flyktinglägret. Synnerligen välförtjänt! Inte minst skildringen av den pågående syndafloden är förstklassig. Men, men. Tyvärr verkar det som alla sötnosar försvunnit från Chiang Mai med omvärld. Varför? Det finns väl ingen som missunnar den lite äldre läsekretsen av att få se dina fina bilder på rara kvinnor mellan 35 och 50? Hoppfulla hälsningar från Villgott!

    SvaraRadera
  4. Håll ut Villgott. Du förstår säkert att i svåra tider skall kvinnor (och barn) skyddas. Om inte förr så dyker de säkert upp vid Loy Krathong.

    SvaraRadera