01 oktober 2011

Guvernören hjälpte till att städa upp i Chiang Mai

.

Chiang Mai's guvernör, t.v. i röd jacka, i aktion.

Premiärministern har själv visat sitt deltagande vid flera översvämningsområdet. Nu uppmanar hon övriga ministrar att göra det samma.
"Hon säger till dem att ta på vadarstövlarna och förbereda sig på att bli leriga för hon vill att de (ministrarna) ska se och bli sedda på plats där den största hjälpen behövs för att bekämpa de mångfaldiga provinsernas översvämningskriser."

Klockan 14 var - istället för en minister - distriktets guvernör på plats i Night Bazaar, Chang Klan Road,  där han (symboliskt) hjälpte till med rengöringsarbetet - och samlade ett stort mediauppbåd för intervjuer och fotografering. (Alla bilder blir större då man klickar på dem.)
Sorry för felaktiga uppgifter tidigare. På min raka fråga om det var en minister från regeringen fick jag det klassiska thaisvaret; "ja".


Faran över. Vägen mellan broarna (från tidigare inlägg) åter körbar. Vattennivån kl 14 var 3.4 meter. Högsta nivån var 4.9 meter.

1 kommentar:

  1. Skaparen har ju lovat - att undergången kommer att ske, med vatten massor! Så vi får väl se - om Jesus farsa får sitta i himmel-en, och njuta av vår drunknings död..
    Tur att vi tror på Mammon!

    Dorvaldin T. Mönsterås

    SvaraRadera